Welcome to Blå Rammer

HVEM ER VI?

Vi er fire venner der for fem år siden mødtes på madhøjskolen Suhrs. Vi har hver især beskæftiget os med mad både før og efter. Sidste år valgte vi at åbne en sommerrestaurant på Stengården i Birkerød, som rummer de dejligste omgivelser. Her lavede vi langbordsmiddage under æbletræerne på gården med deres lækre grøntsager i sæson. Til tider også med frisk fisk på menuen. Det var sådan en dejlig oplevelse, at vi har valgt at gøre det igen. Siden sommeren har vi samarbejdet en del med Gro selv, hvor vi har lavet langbordsmiddage til nogle af deres skønne arrangementer.

Meet Our Culinary Creators

Welcome to Blå Rammer, where our dedicated team crafts unforgettable dining experiences that celebrate local and organic ingredients.

Søren Jensen

Wine Specialist and Sommelier

Anna Larsen

Wine Specialist and Sommelier

Mikkel Hansen

Dessert and Pastry Maestro

Katrine Nørgaard

Veteran Restaurant Manager

Anna Larsen

Wine Specialist and Sommelier

Katrine Nørgaard

Veteran Restaurant Manager

Søren Jensen

Wine Specialist and Sommelier

Mikkel Hansen

Dessert and Pastry Maestro

Our Journey and Achievements

Explore the milestones that make Blå Rammer unique. These highlights showcase our dedication to quality and community:

7

Years of Excellence

15,000+

Local and Organic Creations

3000+

Satisfied Guests Share Stories

95%

Embracing the Best of Local Produce

Reserve Your Spot Today

Join us at Blå Rammer for a memorable dining experience. Reserve your table now.