Welcome to Blå Rammer
HVEM ER VI?
Vi er fire venner der for fem år siden mødtes på madhøjskolen Suhrs. Vi har hver især beskæftiget os med mad både før og efter. Sidste år valgte vi at åbne en sommerrestaurant på Stengården i Birkerød, som rummer de dejligste omgivelser. Her lavede vi langbordsmiddage under æbletræerne på gården med deres lækre grøntsager i sæson. Til tider også med frisk fisk på menuen. Det var sådan en dejlig oplevelse, at vi har valgt at gøre det igen. Siden sommeren har vi samarbejdet en del med Gro selv, hvor vi har lavet langbordsmiddage til nogle af deres skønne arrangementer.
Meet Our Culinary Creators
Welcome to Blå Rammer, where our dedicated team crafts unforgettable dining experiences that celebrate local and organic ingredients.
Søren Jensen
Wine Specialist and Sommelier
Anna Larsen
Wine Specialist and Sommelier
Mikkel Hansen
Dessert and Pastry Maestro
Katrine Nørgaard
Veteran Restaurant Manager
Anna Larsen
Wine Specialist and Sommelier
Katrine Nørgaard
Veteran Restaurant Manager
Søren Jensen
Wine Specialist and Sommelier
Mikkel Hansen
Dessert and Pastry Maestro
Our Journey and Achievements
Explore the milestones that make Blå Rammer unique. These highlights showcase our dedication to quality and community:
7
Years of Excellence
15,000+
Local and Organic Creations
3000+
Satisfied Guests Share Stories
95%
Embracing the Best of Local Produce
Reserve Your Spot Today
Join us at Blå Rammer for a memorable dining experience. Reserve your table now.